lørdag 6. desember 2008

Jule- og nyttårsfeiring i nord

Godt nyttår til dere alle som er innom og ser til oss her!!

Jula ble som vanlig feiret oppe i nord, og servicen var, som alltid, upåklagelig;) Men vi ble syke hele gjengen på lille julaften, så litt amputert ble det. Ihne ble forkjølet, fikk feber og hadde tydelig vondt en eller annen plass. Ikke så lett å vite med disse små.... Men vi overlevde da alle mann!!!

Ihne utvikler stadig. Det går så fort!! To små tenner har hun fått. Disse har plaget henne en del, men det virker til at det er bedre nå:) Hun ruller rundt, begynner å trekke beina under seg og skyver rumpa opp for å prøve å krabbe. Hun spiser grøt og frukt, og i dag fikk hun første middagsmåltidet med poteter, grønnsaker og kylling. I følge ansiktsuttrykket hennes da hun fikk maten i munnen, kunne det like gjerne vært plumbo hun fikk servert: Det var grimaser, harking og brekninger:) Ha, ha... Så hun liker tydeligvis ikke maten moren lager....;( I går satte Steffen og jeg oss i stuen med hver sin tallerken grøt. Ihne satt på gulvet og hadde nettopp fått pupp og meningen var at hun skulle få grøt litt senere. Da hun så at vi begynte å spise hylte hun og strakk armene ut for at vi skulle ta henne opp. Vi tok henne opp og satte henne i soafaen i lag med oss. Men det var ikke godt nok. Hun så at vi spiste, og det ville tydelig hun også.. For hun nistirret på oss mens vi spiste, og det ble ikke mange skjeene på oss før vi laget grøt til Ihne også. Og hun spiste av hjertens lyst:)

Det ser også ut for at Ihne skal gjøre Bergenser av seg. Nå har vi kjøpt oss hus på Sotra i Fjell kommune utenfor Bergen. Så nå er vi gjeldsslaver noen år fremover. Skal få lagt ut bilder av huset etterhvert..

Her kommer noen bilder av gullet vårt:



Bilde tatt i dag. Ikke så lenge til hun klarer å stokke knærne til krabbing;)










Ihne og Steffen. Litt byssing må til før leggetid



For det meste blid jente!!



"Og fløyelsmyke er hennes kinn
og hun er deilig og god og trinn
Med dukkehender
og to små tenner
i munnen sin"





Men aktiv er hun. Og hun liker godt å sitte i kroken på sofaen. Der kan hun sitte og sulle for seg selv lenge.




Julegave fra tante og onkel i brådalsgutua. Hun er litt liten for den enda, men den kommer nok til å bli flittig brukt om ikke så lenge.






Hjelper pappa å montere vogna.. Har hun arvet pappas ingeniørgener tro???






Morsomt med alt papiret







Sammen med tante i jula. Smekken fikk hun av oldemor i halvt års-gave






Nyttårsaften, hjemme hos Aina og Glen (som tradisjonen er:) Lisa og Øystein feiret også sammen med oss. Spilte kunnskapsspill. Jentene mot guttene (som vainnt åverlegent i år også)











Ihne ble storfornøyd da hun fikk låne lua til Christer.










Fornøyd ja, men huff for en skarp blits..

























Ihne og oldemor









Sushi trives godt på Rognan. Men nå da vi har anskaffet oss hus som er litt mer kattevennlig, blir hun nok bergenser hun også:) Gleder oss til å få henne tilbake!!
Sushi hilser til Kristian i Kjørsvikbugen. Den snille gutten som passet så godt på henne når vi var bortreist. Tror nok Sushi savner deg!!







Bestemor er badeansvarlig, mens oldemor er badevakt
















Julaften. Første pakke til Ihne var fra pappa.. LIVERPOOLDRAKT
















Julemiddag. Ihne i pysjen...


















Ikke helt i form på julaften nei.. Rød under nesen, snørrete og febervarm..
















Ihne i finstasen på julaften. Det er tante Vibeke som har kjøpt juleantrekket (det kjøpte hun alledere i oktober..;) Sjekk gullskoene (som matcher gullboleroen)!!!
Så fin atte!!!






PS! Tusen takk for alle julegave til Ihne!! Noen har jeg fått takket, andre har jeg ikke truffet enda:
Nunne (jeg vet du er innom og ser til oss her..): tusen takk for flotte lester, hjemmestrikket lester kommer alltid godt med:) De var kjempefine.. Er det kanskje Karlot som har strikket?? lotionen har vi ikke prøvd enda, men den virker veldig god!!! Men du fikk ingenting av Ihne...
Laila med fam (tror du også leser her): Tusen takk for den flotte jakka. Myk og varm. Kommer nok til å bli mye brukt utover våren!!
Tom Einar (tror ikke du leser her, men vet aldri...): Tusen takk for strikket genser, sokker og votter. Er det du selv som har strikket??? Noe sier meg at det er mamma Lena, men jeg kan bli overrasket... ;) Også dette kommer til å bli flittig brukt utover vinteren og våren!!










5 kommentarer:

Anonym sa...

Så stor Ihne har blitt, sjarmerende frøken ja:) Gratulerer med hus, når blir det innflyttning?
Håper vi treffes snart:)

-Trude & Geir-

Anonym sa...

Gøyyyy med bilder!! Vi fikk jo ikke sett så mye til hverandre i jula så det var kjekt å få lest hva dere bedrev i høytidsdagene:)

The aaroees sa...

Hei Trude og Geir!

Koselig at dere følger med oss her:) Det blir innflytting sånn ca i slutten av februar. Skal prøve å få malt stua og kjøkkenet før vi flytter inn. Håper alt er bra med dere, lenge siden jeg har pratet med dere...

Hei på deg også Ellen:) Noen som har bursdag i morgen???

Nunne sa...

Guri, må være lenge sia e var innom Forustroillan....

Anonym sa...

Hallo. Så stor den lille søte frøkena har blitt.Beynner snart å krabbe ser jeg. Lenge siden jeg har vært inne å kikka no. Dere har gjort bergensere av dere .Huset ser jo kjempefint ut. Kanskje det går ant å komme å hilse på. Det hadde vært koselig. Kristian syntest det var arti å se bilde av Sushi. Ååååå æ savne ho,sa han.