lørdag 26. desember 2009

jul i huset

Da er huset vasket (sånn høvelig iallefall), juletreet er pyntet, pakkene er åpnet og matlukta henger i. Jula-09 er godt i gang:) Gjestene kom lillejulaften og vi koser oss stort alle mann. Ikke minst Ihne som bader i oppmerksomhet. Alle barn skulle hatt det like godt som henne i juledagene!

Vi takker for alle nydelige julekort vi har fått, og beklager til dem som ikke har fått fra oss i år. Jeg bestilte for få kort, og derfor var det mange som ikke fikk. Men vi setter likevel veldig stor pris på alle kortene vi har fått, det er så morsomt å se alle sammen som vi treffer så alt for sjeldent. Også tusen takk for alle julegaver. Både til meg og Steffen og til Ihne. Ihne begynte å skjønne poenget med gaver og sprang velvillig bort til treet for så å dele dem ut til den som skulle ha den. Hun hadde selv laget en kopp i barnehagen som vi fikk. Steffen vil ha den med på kontoret til arbeidskopp.

Her kommer noen bilder fra oss:



Ihne sammmen med dukke Anna. Teddy er rett i nærheten han også:) Mor har strikket kjole, og den måtte hun ha på seg på julaften.









Tante og Ihne har pyntet seg.



Ihne spiser frokost på 1.juledag. Hun fikk spise egg med kaviar uten brødskive, og var veldig fornøyd.















Spennende med store pakker og masse papir


Trehjulsykkel!!!
Alt for stor enda, men veldig morsomt












Gumme og guffe, har dere sett på bloggen at Ihne får lørdagsgodter??
Her får Ihne sin egen prinsessegodis-skål som kan brukes til det formålet.








Tante da? Ikke fornøyd med gavene??















Kjekkas..







1 kommentar:

Nunne sa...

Ho Ihne er bra lik morfar, syns e...
koselig å titt innom dåkk i juledagan....
Her e det fullt hus og stormende jubel. I skrivende stund de to små som sover på ett rom og de to store på et anna rom...som ikke er ferdig med skravlinga.... de kose seg veldig ilag.
Vi ha vært ute og hsatt bål både igår og idag, det jo så nydelig vær!
Hils alle og fortsatt god jul tell dåkk! Hilsen fra Nunne..