lørdag 26. desember 2009

Førjulskos:)

Her kommer noen bilder fra tidligere i desember. Vi har koset oss masse i førjulstiden, og forrige helg kom det til og med masse snø her.. Det er visstnok sjelden kost at det er hvit jul her..

Natt til lørdag kom det masse snø. Da jeg kom hjem fra jobb på lørdagsettermiddag kledde vi på oss og gikk ut for å lage snømann. Etterhvert kom også Anne, Emil og barna ut sammen med oss. Flere naboer kom sigende etterhvert og til slutt var vi 7 voksne og 6 barn ute og lekte i snøen.
Steffen bygger snømann
Og slik ble den seende ut:)


Ihne var skeptisk til snøen da vi kom ut, men det gikk ikke så lang tid før hun stortrivdes. Men litt vanskelig var det å bevege seg i den..




Anne og Emil hadde kjøpt akebrett i julegave til Ihne, men denne fikk hun på forskudd slik at hun fikk prøve den før snøen gikk over til is. Jo større fart i brettet, jo morsommere var det.













Ihne og Stine













Men slik så snømannen ut på søndagen. Og slik står den nå også



Så var det inn å få lørdagsgodter


2 søte nisser på peishyllen







Ihne sammen med dukke Anna (som hun fikk av onkel Ingolf. Anna er med over alt for tiden) og Teddy som hun fikk av tente June og onkel Bjørn da hunble født.











Ihne fikk DVD med bilder og videosnutter som er tatt i barnehagen. Det er veldig populært når den blir satt på. Da er det vill jubling i stua.










Julekalenderen mens det enda var pakker på den












Og pakkene likte hun godt:)

Ingen kommentarer: