lørdag 20. september 2008

Endelig trilleturer!!

Nok en gång e vi træg me å lægg inn nån ord hær på sia. Mæn denne gånga e da uførskyldt. Vi fikk næmmelig virus på maskina å har derfor vært utn både datamaskin å internætt.. Skikkelig kjedelig!! Mæn hændimannen min har delvis ordna opp i probleme i dag, så får vi sjå om det håill:)

Dagan hær i Stavanger bejynn å kom inn i en slags rutine. Ihne har ENDELIG funn ut at vogna e en fin plass å søv, å vi kommer oss dærme litt meir ut enn det vi har gjort så langt. Å da e e så gla førr!! Så no har vi vært både på kafe' og på shopping å vi har gått lange tura å utforska område ruindt hær. Å i dag va vi ute på tur alle 3. Deili me hælg sånn at Steffen også kain vær ilag me oss. Ihne e i de heile tatt bitt meir roli dein siste uka. Søv gått å spis godt. Ho skravla å flir å e i det heile tatt fornøyd med se sjøl å live. Å då bi mammaen å pappaen også fornøyd å kan sjå gjønnom fengran me nån våkennætter, utgulpa klea å utbæsja badegolv... Ikke førlanga ho å vær i arman eller attme puppen heile tia heiller, no kan ho sett i den fine vippestoln ho fikk tell ho mor i moa å lek me de fine lekan som ho fikk a ho Cecilie å co. Pappa træna me ho kvær dag. Ho e stærk i føtn å står sjøl, mæn ho ser ut som en full sjømann i sterk vind der ho står å vaia.. Mæn de e heilt tydelig at ho lika å få stå litt.

Så hær va no iallefall et lite livstegn fra oss her. Skal få lagt inn litt meir bilda når dataen tillat det, den e ikke heilt fixa einnå..

2 kommentarer:

Nunne sa...

Så koselig å sjå liv i dåkker!
E hørrt om deinn ekle virusen, då e etterlyst dåkk hos fruen i vikveien, så e visst at dåkk ikkje va bokka uinner.
Men deili å hør at frøkena ha bjynt å lik kjøredonongen sin. Ho sku berre skjønna ka ho ha gådd glepp av som ikkja ha trivdes der før... Da må jo vær kjæmpegodt å berre krøll se i sammen og bi TRILLA rundt om på shoppingstur, istaen førr å stress og spreng og bær på fem seks plastposa... haha..

Jaja, vi har no Elin her i helga. Ho kom om torsdagen ette skola og vil berre vær hos farmor og farfar. Så vi kosa oss. Baka ha vi gjort og strekka gjør vi masse. Ho e sååååå flenk å strekk, no ha ho gjort ferdig første julgava og e kommen langt på deinn andre. HEIMSTREKKA julgava e vel ikkje verst. Ho e jo berre fæm år.
No e vi oppstått (ha hatt 4 ongdomma på overnatting, dem e just reist) og e pynt i skjørt og kvit strømpeboksa og ska på søndagsskola.
Dåkk må ha en go søndag. Tante & co i vikeveien e jo i sverrge i hælga... Klæmma fra oss

Anonym sa...

Ja som mommo ha informert dokk om,så va vi i sverige med vogna i helga. Ungan syns da va dumt vi sku heim idag.Kom heim i ellevetida idag. Tidlig heimreise ettersom Ingolf sku nedover tell dokk idag. Han e no akkurat gått ut døra.

Ja da e deilig å få kom se ut litt. Du ha no ikkje hatt så mange turan ut i de siste månan, Ingvild.
Så no må bare ho Ihne verkelig få meirsmak a trilleturan så bi da bra!!!!!

Ha sendt et klesplagg med Ingolf, som dokk kan bruk på ho Ihne hvess dokk treng. Da e nokka guttan ha hatt. Hvess dokk ikkje treng den så bare send den i retur med han Ingolf.

Ha en fin søndag folkens!!
Klem fra oss i Vikveien.

PS: KLART HO TANTE SKAL LAG PRINSESSEKAKE TELL HO IHNE NÅR HO FÅR BURSDAG!!!!! IKKJE NOKKA PROBLEM!